Nyheder

OSMTH DENMARK

 Under the Grand Priory of Germany

OSMTH Denmark samler ind

og støtter de danske veteraner.


Investitur / Juleandagt 2019


Mennesker med fælles interesser mødes for at udøve det, de finder vigtigt og værdifuldt. Sådant gik det også for vores Ordenens medlemmer, da danske medlemmer mødtes i det tyske Stor Priorat lørdag den 18. maj 2019 til en god og hyggelig dag, med afholdelse af konvent og investitur.


I et morderne samfund mødes kulturer i kirken til sang og kirkelige handlinger, og det skete for Ordenens medlemmer, da vi sammen med vores tyske mentor, gejstlige og gæster mødes for afholdelse af investitur.


Her fik vi med sang, bibelsk og historisk indsigt gennemført investitur, hvor vi på tysk og dansk fik slået 2 væbnere til Riddere af den tyske Stor Prior. Der skal lyde et stort tillykke til de 2 nye Riddere, og velkommen som brødre i Ordenen.


Festlighederne fortsatte med afholdelse af Galla middag på det Koptiske Kloster i Brinkhausen Høgster i Tyskland, og med hyggelig sammenkomst for alle deltager og gæster.


Vi takker ligeledes i den forbindelse vores tyske mentor, og alle som var med til at arrangere dagen for gennemførslen af investitur og gallamiddag.


Der afholdes juleandagt d. 30 november i Korsør med efterfølgning spisning og socialt samvær.

OSMTH Denmark

+++ KONTAKT +++

www.osmthdenmark.dk

Copyright @ All Rights Reserved


Visit OSMTH international: www.osmth.org

Visit OSMTH Germany: www.osmthgermany.de